Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW ddc plug & play για BMW X4

bmwx402

Η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW ddc plug & play είναι η έξυπνη λύση για όλα τα μοντέλα BMW X4 (F26) με το σύστημα “Dynamic Damping Control”

Έτσι η ρυθμιζόμενη ανάρτηση του KW μπορεί να προσαρμοστεί στο οδηγικό στύλ και στις συνθήκες του δρόμου. Καμία άλλη aftermarket ανάρτηση δεν δίνει στον οδηγό τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενης ανάρτησης  KW ddc plug & play.

Ο έλεγχος των βαλβίδων γίνεται από τους εργοστασιακούς σένσορες της BMW οι οποίοι συνεργάζονται άψογα με την ανάρτηση του KW.

Κατά την τοποθέτηση γίνεται αντικατάσταση μόνο της εργοστασιακής ανάρτησης με την ανάρτηση του KW. Οι πρίζες της KW ddc ενώνονται απευθείας με τις εργοστασιακές. Οι σένσορες προσαρμόζουν τα χαρακτηριστικά της ανάρτησης ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου. Έτσι κατά τη διάρκεια προσπέρασης στην εθνική οδό τη στιγμή που ο οδηγός αυξάνει ταχύτητα αλλάζουν και οι ρυθμίσεις της ανάρτησης ώστε να είναι πιο άμεση. Αυτό συμβαίνει άμεσα και αρμονικά χωρίς την επέμβαση του οδηγού όπως άλλωστε γίνεται και με το εργοστασιακό σύστημα.

Η ρύθμιση του ύψους γίνεται στον εμπρός άξονα μέσω του ειδικού τραπεζοειδούς σπειρώματος που υπάρχει στο ανοξείδωτο γόνατο της ανάρτησης KW ddc plug & play και στον πίσω άξονα μέσω του ρυθμστικού του ύψους.

Το εγγεκριμένο εύρος χαμηλώματος για το συγκεκριμένο μοντέλο BMW είναι από 30 έως 50 χιλιοστά για τον εμπρός άξονα και από 40 έως 70 χιλιοστά για τον πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη