Ο αγώνας της χρονιάς : 44th ADAC Zurich 24h Race Nurburgring

d3029711-e1431507539884

Από τις 26 έως 29 Μαίου 2016 το Nürburgring Nordschleife είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος των οπαδών της μηχανοκίνησης. Ο σκληρότερος αγώνας αντοχής ξεκινάει: το 24ωρο ADAC ZURICH!

Σε όλες τις κατηγορίες από τα συνολικά 170 αγωνιστικά, τα 79 εμπιστεύονται την τεχνολογία των αγωνιστικών αναρτήσεων Competition του KW. Στους προηγούμενους αγώνες οι ομάδες με τις αναρτήσεις του KW έχουν κάνει 6 νίκες στο σύνολο και πολλές νίκες ανά κατηγορία.

Στον αγώνα του 2015 τα αγωνιστικά με KW Competition αναρτήσεις κατάφεραν 10 νίκες στις διαφορετικές κατηγορίες ενώ το αυτοκίνητο της Falken Motorsport Porsche ήταν στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.

Στο SP9 GT3 η εργοστασιακή Porsche 911 (991) GT3 R με οδηγούς τους Nick Tandy, Keven Estre, Earl Bamber, Patrick Pilet (αριθμός “911”) και οι Jörg Bergmeister, Richard Lietz, Michael Christensen, Fred Makowieck (αριθμός “912”) ήταν εφοδιασμένοι με ανάρτηση KW competition.

Άλλες ομάδες με KW ήταν η Falken Motorsport Porsche 911 (991) GT3 R με αριθμό “44” και οδηγούς τους Wolf Henzler, Peter Dumbreck, Martin Ragginger και Alexandre Imperatori , η Frikadelli 911 (991) GT3 R (αριθμός “3”) με την παρουσιάστρια του Top-Gear-presenter και γρηγορότερη γυναίκα στο Nordschleife Sabine Schmitz, μαζί με τους Klaus Abbelen, Patrick Huisman, Norbert Siedler και η ομάδα Wochenspiegel Team Manthey Porsche (αριθμός “12”) με οδηγούς τους Georg Weiss, Oliver Kainz, Jochen Krumbach και Mike Stursberg.

Στα brand trophies συμμετείχαν αγωνιστικά με KW Competition στις κατηγορίες BMW M235i Racing Cup και Porsche Cayman GT4 Trophy της ομάδας Manthey Racing.

Ακόμα και το γνωστό “Titus Viper” της Skate Aid e.V. με τους Titus Dittmann, Bernd Albrecht, Reinhard Schall και Michael Lachmayer (με αριθμό “13”) είναι εξοπλισμένο με αγωνιστική ανάρτηση KW.

Σίγουρα ξεχωριστές παρουσίες στον αγώνα είναι η Scuderia Cameron Glickenhaus SCG003 (αριθμός “701”), το SCG P4/P5 Competizione M16, τα 3 αγωνιστικά της Hyundai Motor Germany (Hyundai Veloster 1.6T, Hyundai i30 2.0T, Hyundai i30 1.6T) και η Porsche Cayman GT4 με οδηγό τον Smudo του μουσικού συγκροτήματος “Die Fanatastischen Vier”.

Στον 24ωρο αγώνα στο Nürburgring θα κάνουν πρεμίερα η νέα Ford Mustang and δύο νέα Seat Leon TCR. Επίσης θα συμμετέχει και το αγαπημένο Opel Manta με τους Volker Strycek, Olaf Beckmann, Peter Hass και Jürgen Schulten!

Φυσικά οι θεατές θα απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο θέαμα και συγκινήσεις!!!

Όσοι θέλουν μπορούν να πάνε στο Ring Boulevard και να δοκιμάσουν να οδηγήσουν στο Nordschleife!

Όποιος δεν μπορεί να πάει στον αγώνα, μπορεί να <<ζήσει>> το Nordschleife και πολλές ακόμα πίστες στο PC του με το Race Room Racing Experience.

Φωτογραφίες KW, Gruppe C, FIA WTCC, Sean Klingelhoefer

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη