Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ST XA για το Hyundai Tucson

Τα SUV της Hyundai γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στην ευρωπαική αγορά. Η Hyundai παρουσίασε την τρίτη γενιά του Tucson (τύπος TLE,TE) το οποίο ήρθε να ανταγωνιστεί επιτυχημένα μοντέλα όπως το VW Tiguan.

Για το κορεάτικο SUV, που η προηγούμενη γενιά στην Ευρώπη ονομαζόταν ix35, ο ST προσφέρει τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ΧΑ.

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ST XA είναι γερμανικής κατασκευής και χρησιμοποιούν την τεχνολογία του KW. Δίνουν τη δυνατότητα για ρύθμιση της ταχύτητας επαναφοράς για πιο σπορ οδήγηση ή περισσότερη άνεση.

Με τις ρυθμιζόμενες ST XA το Hyundai Tucson αποκτά περισσότερη ευστάθεια μειώνοντας τις κλίσεις του αμαξώματος και παράλληλα βελτιώνεται η αίσθηση και η πληροφόρηση που λαμβάνει ο οδηγός από το ηλεκτρομαγνητικό σύστημα διεύθυνσης.

Χαμήλωμα έως 55 χιλιοστά

Οι αναρτήσεις ST XA είναι ρυθμιζόμενες κατά το ύψος. Στον εμπρός άξονα το εύρος χαμηλώματος είναι από 20 έως 40χιλιοστά ενώ στον πίσω το εύρος είναι από 35 έως 55χιλιοστά.Το χαμήλωμα γίνεται μέσω του ρυθμιστικού το οποίο υπάρχει στο τραπεζοειδές σπείρωμα της ανάρτησης.

Η εξελιγμένη τεχνολογία του KW που χρησιμοποιείται στις αναρτήσεις του ST εξασφαλίζει τη σωστή και αρμονική λειτουργία της ανάρτησης. 

Ο ειδικός σχεδιασμός της ανάρτησης και η τεχνολογία των βαλβίδων προσφέρουν περισσότερη οδηγική απόλαυση διατηρώντας πάντα την άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις.