Προιόντα ST suspensions για το Mazda 3

Για το Mazda 3 (τύπος BM,BL) και το facelift μοντέλο που είναι διαθέσιμο από το Φεβρουάριο του 2017, ο ST suspensions προσφέρει ελατήρια χαμηλώματος, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και προσθήκες τροχών.

Τα προιόντα του ST που κατασκευάζονται στη Γερμανία βελτιώνουν την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και κάνουν την εμφάνιση του ακόμα πιο ελκυστική.

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ST X δίνουν πιο σπορ συμπεριφορά αυξάνοντας την ευστάθεια και μειώνοντας την υποστροφή.

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ST προσφέρουν περισσότερη οδηγική απόλαυση στον οδηγό ανεξάρτητα από την ιπποδύναμη του μοντέλου που θα επιλέξει.

Η χρήση της τεχνογνωσίας του KW είναι η εγγύηση ότι η άνεση διατηρείται.

H ST X έχει μέγιστο χαμήλωμα 60 χιλιοστών χωρίς να θυσιάζει την άνεση κατά την οδήγηση.

Επίσης ο ST προσφέρει για το Mazda 3 ελατήρια χαμηλώματος. Τα ελατήρια χαμηλώνουν το αυτοκίνητο κατά 30 χιλιοστά και συνεργάζονται αρμονικά με τα εργοστασιακά αμορτισέρ. Έτσι το Mazda αποκτά περισσότερη ευστάθεια και μειώνονται οι κλίσεις του αμαξώματος.

Εκτός από ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και ελατήρια χαμηλώματος, η γκάμα του ST περιλαμβάνει και αποστάτες τροχών DZX οι οποίοι εγγυώνται γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση.

Οι αποστάτες τροχών DZX αυξάνουν το φάρδος ανά άξονα κατά 10, 25 ή 30 χιλιοστά δίνοντας άριστο οπτικό αποτέλεσμα ακόμα και με τις εργοστασιακές ζάντες.