Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW για την νέα Mercedes-Benz C-Class (W205)

low_kw_mercedesbenz_c-klasse_typ_w205_304

Η νέα Mercedes-Benz C-class είναι ένα συνολικά καλό αυτοκίνητο και πολύ ευχάριστο για τον οδηγό χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό της. Τώρα ο KW προσφέρει τα ιδανικά προιόντα για όσους θέλουν να τονίσουν το σπορ χαρακτήρα της W205.

Οι ανοξείδωτες ρυθμιζόμενες αναρτήσεις του KW μπορούν να χαμηλώσουν την νέα Mercedes-Benz C-class έως 70χιλιοστά. Εκτός από τη Variant 1 που έχει προρυθμισμένα χαρακτηριστικά, ο KW προσφέρει και τις Variant 2 και Variant 3 που δίνουν τη δυνατότητα ρυθμίσης της ανάρτησης.

Η Variant 2 δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να ρυθμίσει την ταχύτητα επαναφοράς με 16κλίκ για περισσότερη άνεση ή περισσότερο κράτημα. Η Variant 3 χρησιμοποιεί τεχνολογία βγαλμένη από τους αγώνες και ρυθμίζει ανεξάρτητα την ταχύτητα βύθισης και την ταχύτητα επαναφοράς.

 

Ανάλογα με την εφαρμογή, οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις του KW μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού. Η Variant 2 με 16κλίκ ρύθμισης είναι η ιδανική ισοροπία μεταξύ κρατήματος και άνεσης.

Η καλύτερη επιλογή για την C-Class είναι η Variant 3. Όπως και στις αγωνιστικές μας  αναρτήσεις υπάρχει ξεχωριστή ρύθμιση για την ταχύτητα βύθισης και την ταχύτητα επαναφοράς. Η ταχύτητα επαναφοράς ρυθμίζεται για τον εμπρός άξονα από το ρυθμιστικό που βρήσκεται το πάνω μέρος του πιστονιού.

 

Η ρύθμιση της βύθισης είναι ακόμα πιο εύκολη. Το ρυθμιστικό βρήσκεται στο κάτω μέρος του γονάτου και έχει 12κλίκ ρύθμισης.

Έτσι η ανάρτηση της νέας C-Class μπορεί να ρυθμιστεί ακριβώς για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε οδηγού.

Όπως με όλες τις ανοξείδωτες ρυθμιζόμενες αναρτήσεις του KW, το χαμήλωμα για την νέα C-Class είναι μέσα στα όρια της έγκρισης TÜV. Στον εμπρός άξονα υπάρχει συνεχές σπείρωμα στο γόνατο της ανάρτησης και το χαμήλωμα μπορεί να είναι από 35 έως 70 χιλιοστά. Στον πίσω άξονα υπάρχει το ρυθμιστικό του KW και το εύρος είναι από 35 έως 70 χιλιοστά.  

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη