Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW για τις BMW σειρά-2 coupe με x-drive

low_kw_ddc_plugandplay_fahraufnahme03_bmw2er

Η νέα BMW σειρά 2 είναι από τα πιο δημοφιλή μοντέλα. Ο KW προσφέρει επτά διαφορετικές ρυθμιζόμενες αναρτήσεις για τις κουπέ BMW που έχουν το σύστημα τετρακίνησης xDrive.

Στο πρόγραμμα του KW για τις BMW σειρά 2 με xDrive υπάρχουν η ρυθμιζόμενη Street comfort που είναι προσανατολισμένη στην άνεση, την Clubsport για track days και φυσικά τις κλασικές σειρές Variant 1, Variant 2 και Variant 3. Επίσης για όσα αυτοκίνητα έχουν ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη εργοστασιακή ανάρτηση υπάρχει η λύση της ηλεκτρονικής KW DDC Plug & Play. Ανάλογα με το μοντέλο οι αναρτήσεις KW έχουν εύρος χαμηλώματος από 25 έως 50 χιλιοστά στον εμπρός άξονα και από 15 έως 45 χιλιοστά στον πίσω. Η KW Street comfort που είναι σχεδιασμένη για επιπλέον άνεση, έχει εύρος χαμηλώματος από 15 έως 40 χιλοστά μπροστά και από 5 έως 35 χιλιοστά πίσω.

 

Οι ρυθμιζόμενες KW DDC Plug & Play είναι απόλυτα συμβατές με το σύστημα ανάρτησης της BMW. Έτσι με το πάτημα ενός κουμπιού ο οδηγός έχει τη δυνατότητα ανάλογα με τις συνθήκες να προσαρμόσει την ανάρτηση για περισσότερη άνεση ή σπορ οδήγηση.

 

 

Η Variant 2 και η Street Comfort έχουν ρύθμιση για την ταχύτητα επαναφοράς με κλικ με τη χρήση του ρυθμιστικού που είναι τοποθετημένο στο γόνατο της ανάρτησης.

 

 

Με έμφαση στην απόδοση

 

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW Variant 3 και KW Clubsport δίνουν περισσότερες επιλογές αφού έχουν ξεχωριστή ρύθμιση για την ταχύτητα βύθισης και την ταχύτητα επαναφοράς, όπως και η σειρά KW Competition που χρησιμοποιείται στην BMW Z4 GT3.

 

Η σειρά Variant 3 είναι προσανατολισμένη για χρήση δρόμου, ενώ η Clubsport είναι το ιδανική λύση για οδηγούς BMW που πηγαίνουν συχνά σε track days και θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο της δυνατότητες του αυτοκινήτου.

 

 

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW 2-way και 3-way Clubsport είναι σχεδιασμένες για χρήση σε πίστα και συνοδεύονται από ρυθμιζόμενα top mounts.

Η σειρά Variant 1 έχει ρύθμιση μόνο κατά το ύψος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη