Ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Variant 4 για την Mercedes AMG GT R

O KW προσθέτει την Mercedes-AMG GT έκδοση GT R ( 197) στη γκάμα μοντέλων της KW Variant 4. Προσφέροντας 3-way ρυθμίσεις η KW Variant 4 κάνει την οδήγηση της Mercedes των 585ίππων πιο αρμονική ακόμα και σε κακής ποιότητας δρόμους.

Η συνεργασία του KW με την Mercedes-AMG μετράει ήδη πολλές επιτυχίες. Εκτός από τα μοντέλα AMG Black Series που εφοδιάζονται από το εργοστάσιο με αναρτήσεις KW, οι δύο εταιρείες έχουν μεγάλη συνεργασία και στους αγώνες.

24h Nürburgring 2018 – Foto: Gruppe C Photography; #190 Mercedes-AMG GT4, Mercedes-AMG Team Driving Academy: Bernd Schneider, Patrick Simon, Christian Gebhardt, Jethro Bovingdon

Ένα αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι η Mercedes-AMG GT4 η οποία παραδίδεται στις αγωνιστικές ομάδες με ανάρτηση KW Competition. Λόγω των κανονισμών το αγωνιστικό έχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση two-way ενώ η KW Variant 4 προσφέρει ρυθμίσεις three-way.

Με την KW Variant 4 ο οδηγός της GT R μπορεί να απολαύσει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και στην πίστα και στις καθημερινές μετακινήσεις. Η ανάρτηση προσφέρει μειωμένες κλίσεις και περισσότερο κράτημα ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η άνεση ειδικά σε δρόμους με κακή ποιότητα ασφάλτου.

Η KW Variant 4 έχει ξεχωριστή ρύθμιση για την ταχύτητα επαναφοράς (rebound) και την ταχύτητα βύθισης (bump). Η ταχύτητα βύθισης μπορεί να ρυθμιστεί και στο low-speed και στο high-speed οπότε ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει την ανάρτηση ανάλογα με τις συνθήκες και το στύλ οδήγησης.

Για τις ρυθμίσεις η ταχύτητα επαναφοράς έχει 16 κλικ ενώ στη βύθιση το low-speed έχει 6κλικ και το high-speed έχει 15κλικ.

Η τεχνολογία πολλαπλών βαλβίδων κάνουν τη λειτουργία της ανάρτησης πιο αρμονική και πιο εύχρηστη στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το εύρος χαμηλώματος είναι από 20 εως 40χιλιοστά στον εμπρός άξονα και από 20 έως 45χιλιοστά στον πίσω.

Υδραυλικό σύστημα HLS για την Mercedes-AMG με ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Variant 4.

Ορισμένα super cars έχουν εργοστασιακά υδραυλικά συστήματα ανύψωσης. Για την AMG GT R δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Για κατόχους AMG GT R που θέλουν υδαυλικό σύστημα ανύψωσης ο KW προσφέρει συστήματα HLS σε δύο εκδοχές. HLS μαζ’ι με ρυθμιζόμενη ανάρτηση Variant 4 ή HLS σε συνδιασμό με κιτ ρυθμιζόμενων ελατηρίων για τοποθέτηση στην εργοστασιακή ανάρτηση. Ανάλογα με την εφαρμογή το υδαυλικό σύστημα αυξάνει το ύψος κατά 40χιλιοστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη

kw_blog_audirs5_kw_v4_006

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη