Ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Variant4 για BMW M5 (F90)

Για περισσότερα από 30 χρόνια η BMW M5 έχει ενθουσιάσει οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Τώρα για την νέα γενιά Μ5 (F90) ο KW προσφέρει την ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Variant 4.

Η ανάρτηση είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και δίνει εύρος χαμηλώματος από 10 εως 30χιλιοστά ανά άξονα.

Η KW Variant 4 προορίζεται για super cars και αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων οπότε συνδιάζεται αρμονικά με τα εργοστασιακά συστήματα της BMW M όπως το ενεργό διαφορικό M-differential, το 8 σχέσεων κιβώτιο M-Steptronic και το σύστημα πέδησης M carbon ceramic brake system.

Με την Variant 4 οι αντιδράσεις της BMW M5 στις αλλαγές φορτίου γίνονται πιο ουδέτερες και βελτιώνεται η ευστάθεια. Σε δρόμους με κακής ποιότητας άσφαλτο η ανάρτηση διατηρεί τα επίπεδα άνεσης χωρίς να προβληματίζει τον οδηγό. Επίσης μειώνονται αισθητά οι κλίσεις του αμαξώματος.

Η ανεξάρτηση ρύθμιση της ταχύτητας επαναφοράς (rebound) και η ρύθμιση της ταχύτητας βύθισης (bump) στο low speed και high speed δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό να προσαρμόσει την ανάρτηση ακριβώς ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Η ταχύτητα επαναφοράς έχει 16κλικ ρύθμισης ενώ η ταχύτητα βύθισης έχει 6κλικ στο low speed και 15κλικ στο high speed.

Η τεχνολογία της ανάρτησης είναι αντίστοιχη με της BMW M4 GTS που εξέλιξε ο KW μαζί με την BMW.

Άλλωστε ο KW εξελίσει και κατασκευάζει διάφορα μέρη ανάρτησης για την BMW M όπως για την M235i Racing και άλλες εφαρμογές. Η τεχνολογία πολλαπλών βαλβίδων επιτρέπει την προσαρμογή των χαρακτηριστικών της ανάρτησης κατά την αλλαγή των ελαστικών από ελαστικά δρόμου σε πιο σπορ επιλογές.

Λόγω του blow-off συστήματος των βαλβίδων της ανάρτησης, η συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι αρμονική ακόμα και σε δρόμους με κακοτεχνίες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-5907406.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη

kw_blog_audirs5_kw_v4_006

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη