Ρυθμιζόμενη ανάρτηση ST XTA για το Hyundai i30 N (PDE)

Με το i30 N και i30 N Performance (PDE) η Hyundai προσφέρει ένα compact μοντέλο με αρκετά σπορ χαρακτηριστικά και ιπποδύναμη που φτάνει έως και τους 275ίππους.

Για τα συγκεκριμένα μοντέλα της Hyundai ο ST suspensions διαθέτει τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ST XTA, οι οποίες έχουν και αλουμινένια top mounts.

Με τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ΧΤΑ βελτιώνεται το κράτημα στο δρόμο και το αυτοκίνητο αποκτά ακόμα πιο σπορ συμπεριφορά. Η ρύθμιση του ύψους δίνει τη δυνατότητα να κατέβει το ήδη χαμηλό κέντρο βάρους του i30 από 20 έως 40 χιλιοστά.

Τα ρυθμιζόμενα top mounts επιτρέπουν τη ρύθμιση της camber στον εμπρος άξονα, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ευστάθεια και το κράτημα στις στροφές. Έτσι ο οδηγός μπορεί να κινηθεί σε ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς.

Οι αναρτήσεις ΧΤΑ έχουν ρύθμιση και για την ταχύτητα επαναφοράς (rebound) οπότε το αυτοκίνητο αποκτά ακόμα πιο σπόρ χαρακτήρα.

Αλλάζοντας τη ρύθμιση της ταχύτητας επαναφοράς, ο οδηγός μπορεί να μεταβάλλει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου ανάλογα με τις συνθήκες ώστε η ανάρτηση να προσφέρει περισσότερη άνεση ή περισσότερο κράτημα για πιο σπορ οδήγηση.

Η εξέλιξη και η κατασκευή των προιόντων του ST suspensions γίνονται από τον KW automotive του οποίου η τεχνογνωσία και η εμπειρία είναι η εγγύηση για την αρμονική λειτουργία αλλά και την ασφάλεια που παρέχουν.

Οι αναρτήσεις του ST έχουν επανασχεδιασμένες βάσεις οπότε το αμάξωμα χαμηλώνει χωρίς να μειώνεται η διαδρομή της ανάρτησης. Έτσι το αυτοκίνητο χαμηλώνει από 20 έως 40 χιλιοστά ανά άξονα χωρίς να μειώνεται η άνεση στην καθημερινή χρήση. Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ΧΤΑ όπως και όλα τα προιόντα του ST suspensions συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγκρίσεις για χρήση δρόμου.