Δευτέρα – Παρασκευή : 9.00 πμ – 5.00 μμ

low_kw_klassik_v3_bmw_e30_fahraufnahme_003

Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW Classic για BMW E30

Ο KW automotive επεκτείνει τη γκάμα προιόντων για κλασσικά σπορ αυτοκίνητα.

 Έτσι μετά τις Porsche G-body ήρθε η ώρα για τις BMW E30.

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW classic έχουν ενισχυμένες βάσεις κρεμαγίερας στα εμπρός γόνατα της Ε30 οπότε δεν χρειάζεται πλέον να γίνουν επεμβάσεις στα εργοστασιακά γόνατα.

Τώρα πια δεν χρειάζεται μετατροπή των εργοστασιακών γονάτων της ανάρτησης, κάτι που εξοικονομεί αρκετό χρόνο.

Φυσικά οι αναρτήσεις KW Classic χρησιμοποιούν την προηγμένη τεχνολογία που έχουν όλες οι αναρτήσεις KW.

Μοντέρνες λύσεις για περισσότερη απόλαυση με την Ε30

Με τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW η Ε30 αποκτά καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά και περισσότερο έλεγχο σε οριακές συνθήκες ακόμα και με μεγαλύτερες επιλογές τροχών.

Τα βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά αυξάνουν την απόλαυση του οδηγού χωρίς να αλλιώνουν το χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Οι λάτρεις των κλασσικών μοντέλων συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα καθώς τα σημερινά ελαστικά δεν συνεργάζονται αρμονικά με τις αναρτήσεις προηγούμενων δεκαετιών.

Επειδή πλέον δεν υπάρχουν διαθέσιμα ελαστικά για κάποια παλαιότερα μοντέλα, οι οδηγοί αναγκάζονται να αλλάξουν ελαστικά κάτι που επιρεάζει άμεσα τα οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Άλλωστε η τεχνολογία των ελαστικών έχει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και τα σύγχρονα ελαστικά έχουν πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με το παρελθόν.

Η διαφορά στην τεχνολογία των παλαιότερων αναρτήσεων σε σχέση με τα σύγχρονα ελαστικά έχει αρνητική επίδραση τόσο στην καθημερινή χρήση όσο και στην οδηγική απόλαυση.Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW Classic έχουν εξελιχθεί για να διορθώσουν αυτό ακριβώς το πρόβλημα.

Οι επιλογές ρυθμιζόμενων αναρτήσεων για την Ε30

Με τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις του KW ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει την ανάρτηση της Ε30 (εκτός από τα μοντέλα με την τετρακίνηση ix) στις ανάγκες του μεταβάλλοντας ανεξάρτητα την ταχύτητα επαναφοράς και βύθισης.

Η ταχύτητα επαναφοράς έχει 16κλικ ρύθμισης και επιρεάζει άμεσα την άνεση στην οδήγηση και το κράτημα στο δρόμο. Έτσι η Ε30 αποκτά περισσότερη πρόσφυση και σταθερότητα ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες.

Αντίστοιχα η ταχύτητα βύθισης έχει 12 κλικ ρύθμισης βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Οι αναρτήσεις KW έχουν προσεταρισμένες βαλβίδες βύθισης για το high-speed. Αυτό βοηθάει στο να διατηρείται η πρόσφυση ακόμα και όταν το αυτοκίνητο περνά με ταχύτητα πάνω από ανωμαλίες του δρόμου.

Οι βαλβίδες έχουν ειδικά σχεδιασμένα bypasses ώστε το έμβολο να βυθίζεται σωστά όταν το όχημα περνάει λακούβες ή άλλες κακοτεχνίες και οι τροχοί να διατηρούν την πρόσφηση με το δρόμο, αυξάνοντας και την ασφάλεια κατά την οδήγηση.

Εκτός από τις Variant3 για την E30 υπάρχουν διαθέσιμες και οι ρυθμιζόμενες Variant1. Οι Variant1 έχουν προρυθμισμένα χαρακτηριστικά και ρυθμίζουν μόνο το ύψος του αυτοκινήτου.

Και στις δύο περιπτώσεις το εύρος χαμηλώματος της Ε30 είναι από 60 έως 80χιλιοστά για τον εμπρός άξονα και από 55 έως 80 χιλιοστά για τον πίσω.

Και στις δύο περιπτώσεις το εύρος χαμηλώματος της Ε30 είναι από 60 έως 80χιλιοστά για τον εμπρός άξονα και από 55 έως 80 χιλιοστά για τον πίσω.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα