Δευτέρα – Παρασκευή : 9.00 πμ – 5.00 μμ

kw_blog_kw_v4_bmw_m5_f90_013

Ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Variant4 για BMW M5 (F90)

Για περισσότερα από 30 χρόνια η BMW M5 έχει ενθουσιάσει οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Τώρα για την νέα γενιά Μ5 (F90) ο KW προσφέρει την ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Variant 4.

Η ανάρτηση είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και δίνει εύρος χαμηλώματος από 10 εως 30χιλιοστά ανά άξονα.

Η KW Variant 4 προορίζεται για super cars και αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων οπότε συνδιάζεται αρμονικά με τα εργοστασιακά συστήματα της BMW M όπως το ενεργό διαφορικό M-differential, το 8 σχέσεων κιβώτιο M-Steptronic και το σύστημα πέδησης M carbon ceramic brake system.

Με την Variant 4 οι αντιδράσεις της BMW M5 στις αλλαγές φορτίου γίνονται πιο ουδέτερες και βελτιώνεται η ευστάθεια. Σε δρόμους με κακής ποιότητας άσφαλτο η ανάρτηση διατηρεί τα επίπεδα άνεσης χωρίς να προβληματίζει τον οδηγό. Επίσης μειώνονται αισθητά οι κλίσεις του αμαξώματος.

Η ανεξάρτηση ρύθμιση της ταχύτητας επαναφοράς (rebound) και η ρύθμιση της ταχύτητας βύθισης (bump) στο low speed και high speed δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό να προσαρμόσει την ανάρτηση ακριβώς ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Η ταχύτητα επαναφοράς έχει 16κλικ ρύθμισης ενώ η ταχύτητα βύθισης έχει 6κλικ στο low speed και 15κλικ στο high speed.

Η τεχνολογία της ανάρτησης είναι αντίστοιχη με της BMW M4 GTS που εξέλιξε ο KW μαζί με την BMW.

Άλλωστε ο KW εξελίσει και κατασκευάζει διάφορα μέρη ανάρτησης για την BMW M όπως για την M235i Racing και άλλες εφαρμογές. Η τεχνολογία πολλαπλών βαλβίδων επιτρέπει την προσαρμογή των χαρακτηριστικών της ανάρτησης κατά την αλλαγή των ελαστικών από ελαστικά δρόμου σε πιο σπορ επιλογές.

Λόγω του blow-off συστήματος των βαλβίδων της ανάρτησης, η συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι αρμονική ακόμα και σε δρόμους με κακοτεχνίες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-5907406.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα